Vanliga frågor

Här svara vi på dina frågor

Vår aktivitet lämpar sig bra även då vi måste hålla smittorisken nere. Vi rider alltid i grupper om 7 eller färre och vi är bara utomhus. Om du känner dig sjuk, får du gärna höra av dig till oss så bokar vi om ditt äventyr.

Självklart! Hästarna är lika olika som oss människor, det finns hästar som passar alla kunskapsnivåer, även om man aldrig suttit upp tidigare. Innan vi ger oss av individanpassar vi din kunskapsnivå med rätt häst.

En väg beskrivning hittar du på kontakt sidan.

Du bokar våra vanligaste ritter genom att följa den här länken till vårt bokningssystem.

Gäller din förfrågan de ritter vi gör en eller ett par enstaka gånger per år eller om ni vill ha en helt skräddarsydd upplevelse går det bra att kontakta oss.

Rekommendationen är oömma, bekväma kläder som är anpassade efter väderlek och årstid. Kom ihåg att det kan vara varmt när man rider ut, men skönt att dra på sig något extra, då vi och hästarna vilar oss. Lager på lager är en bra metod.

Vi rider i skog och mark så ett par rejäla skor eller kängor rekommenderas.

Vi har hjälmar i flera olika storlekar till utlåning, men du får gärna ta med din egna hjälm om du vill.

Om du har bokat en äventyrsritt där fika eller mat ingår, var extra noga med att informera oss om din allergi innan ritten, så att vi kan anpassa till dina behov. 

Naturen är vår arbetsplats och den är ibland väldigt oförutsägbar. Är det så extrema förhållande att vi riskera er eller hästarnas säkerhet, bokar vi om ert äventyr.

Om du blir sjuk, hör av dig till oss i god tid (så fort du vet att du inte kan komma), så ser vi till att hitta ett nytt datum längre fram. 

Ja, vi är vana att skräddarsy upplevelser som passar just ditt sällskap. Det kan vara allt från alla hjärtans dag gåva, studentpresent eller till någons 40års dag. 

Det fixar vi!

Äventyret är bokat och bekräftat först när betalning har genomförts. 

Betalning sker via bankgiro-nummer: 5490-0477

Hör gärna av dig

Svenseröd 258 463 93 Västerlanda